Welke overhemden voor mannen passen bij jou?

 

 

Een van de meest voorkomende categorieën overhemden voor heren is het overhemd met lange mouwen. De klassieke vormgeven van bijvoorbeeld Eterna overhemden wordt gewaardeerd door veel mannen. Overhemden in deze vorm hebben een goede pasvorm, zijn comfortabel en hebben een rustig design. Eterna overhemden zijn ideaal voor onder een colbert te dragen maar kunnen uiteraard ook zo gedragen worden.

Normaal, comfort of weid, strak

De klassieke look van een Eterna met lange of korte mouwen kunnen veel mannen waarderen. De klassieke pasvorm van deze stijl overhemd, normaal of comfort is om te beginnen ideaal voor de meeste mannen. Je kunt een vorm vinden die bij je past. Er zijn verschillende mouwen, lang of kort en alle mouwen hebben mooie manchetten. Overhemden met korte mouwen worden vaak gedragen voor informele evenementen zoals universiteitscampussen en informele bijeenkomsten. Overhemden met lange mouwen zijn meer formele kleding en zijn meestal gereserveerd voor zakelijke casual kleding.

Esthetische looks

Er zijn meerdere belangrijke esthetische looks voor overhemden voor mannen. Het belangrijkste is de juiste pasvorm voor jouw lichaamstype kiezen. Casual overhemden zijn geweldig voor atletische mannen die een sport beoefenen en een comfortabele kledingstijl willen. Strak is ideaal voor tengere mannen om hun lichaam goed in uit te laten komen. Comfort of weid is geschikt voor grotere mannen. Hiermee kleed het overhemd toch nog slank af. 

Kleuren en tinten

Het tweede waar je bij Eterna overhemen op moet letten zijn de kleuren en patronen. Deze stijl van overhemden met een streep is bekend geworden van studenten en draagt nog steeds, met ee knipoog, dat studentikoze gevoel uit. Eterna overhemden zijn verkrijgbaar in casual of professionele kleuren en tinten en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen met de knopen. Deze overhemden zijn zeer comfortabel en hebben vaak een kraag met knoopsluiting. Dit overhemd is een uitstekende keuze voor mannen die in een kantooromgeving werken, omdat het een professionele uitstraling geeft en toch een heel casual outfit behoudt. Het past dus heel goed bij de man van vandaag.

Passend bij verschillende kledingstijlen

Overhemden voor heren moeten passen bij de rest van de kledingstijl. Overhemden zijn zo ontworpen dat ze passen bij verschillende soorten kleding, maar niet iedere kleur komt even goed uit met een andere kleur. Overhemden voor mannen die in kantoren werken zijn vaak effen van kleur en passen daardoor makkelijk bij verschillende kleuren colberts. Deze shirts zijn casual en meestal gemaakt van een mix van katoen en zijde. Ze passen over het algemeen bij kleuren als beige, zwart of grijs, maar ze kunnen ook in een kleur besteld worden als je een bepaalde kleur colbert hebt. Denk aan een groen of blauw pak.