Vind de focus binnen je startup met een telefoontas

In een startup verloopt alles vaak nog niet helemaal vlekkeloos en smooth. Dat hoort er natuurlijk wel een beetje bij, maar het kan soms ook als vervelend worden ervaren. Chaos kan namelijk een zeer afleidend effect hebben, terwijl je in de startup fase van je bedrijf juist die extra focus nodig hebt. In deze blog bespreken wij van startupidiots.nl hoe de telefoontas wellicht kan helpen om deze focus (terug) te vinden.

telefoontas

Wat is een telefoontas?

Laten we eerst beginnen met uitleggen wat een telefoontas precies is. De telefoontas is namelijk een nieuw product, dat zowel op de zakelijke markt als op scholen steeds vaker wordt ingezet. De tas bestaat uit dertig afzonderlijke stoffen vakken. De vakken zijn zo ontworpen, dat er zonder problemen elk formaat smartphone in kan worden opgeborgen. De zachte stof van de telefoontas beschermt de opgeborgen telefoons tegen krassen en andere mogelijke beschadigingen. Verder is elk vakje voorzien van een nummer. Dit maakt het makkelijk om te onthouden waar je je telefoon hebt opgeborgen.

Een telefoontas is een flexibel hulpmiddel voor in de klas of voor op de werkvloer. De tas is namelijk voorzien van twee ophang ogen. Ook worden er standaard twee ophang haken meegeleverd. Zo neem je de tas gemakkelijk mee naar een andere ruimte en bevestig je de tas zonder problemen aan bijvoorbeeld een deur of kast. Dit is helemaal ideaal voor startups die (nog) geen eigen werkruimte hebben, een werkruimte delen of gebruik maken van flex-vergaderruimten.

Hoe gebruik je een telefoontas?

Je herkent het volgende vast wel: jij en je startup collega’s zitten midden in de een vergadering of een zakendiner. Het gesprek wordt echter constant verstoord door oplichtende telefoon schermen en het geluid van trilfuncties. Sommige collega’s gaan zelfs van tafel om met hun telefoon bezig te zijn. Situaties zoals deze zijn niet altijd te voorkomen, maar worden vaak als zeer storend ervaren. Daarnaast halen ze de focus uit de bespreking, wat effectief en daarmee sneller vergaderen onmogelijk maakt. Een bekende oplossing is om dan maar alle smartphones op te stapelen, waarbij de eerste persoon die zijn of haar telefoon pakt de rekening moet betalen. Echter wekt deze methode vaak veel weerstand op: de telefoons zijn namelijk nog steeds in zich en de kans op beschadigingen zoals krassen is groot. Verder is het na afloop vaak een heel gedoe om allemaal snel weer het juiste toestel in handen te krijgen.

telefoontas

Dit zijn situaties waarbij de telefoontas goed van pas komt. Alle telefoons zijn veilig en uit het zicht opgeborgen, zodat er vlot en effectief vergaderd kan worden. Na afloop vindt iedereen zijn of haar eigen telefoon gemakkelijk terug.

Wij kunnen deze oplossing zeker aanraden voor elke startup!