Meeks Pictures, voor de beste startup personeelsfoto’s

Als je net een startup bent begonnen, zul je vast weten hoe moeilijk het is om de website op te starten. Je zult met een paar man personeel zijn, en iedereen stuurt zo’n lelijke selfie in om op je website te plaatsen. Nee, nee, nee, stelletje startup idiots! Selfies of van die slechte vakantiefoto’s zijn uit den boze op je mooie nieuwe website voor je startup. Het moet professioneel gedaan worden. Ben je nou op zoek naar een betaalbare professionele bedrijfsfotograaf voor je startup, stap dan naar Meeks Pictures.

Geen zooitje

Als iemand op je website binnenkomt, moet hij of zij kunnen zien dat het geen zooitje is. Een professionele uitstraling is alles, voornamelijk bij startups. Je moet namelijk nog beginnen met serieus genomen worden. Straal dus uit dat je al serieus genomen mag worden, ook al ben je nieuw. Fake it till you make it, is ook wel wat ze zeggen. Met Meeks Pictures weet je zeker dat de foto’s professioneel gedaan zijn, en dus geen zooitje worden. Je website en je personeel zal met de foto’s van Meeks Pictures serieus genomen worden, omdat de foto’s serieus mooi worden.

Iedereen in hetzelfde licht

Belangrijk is dat iedereen op dezelfde manier op de foto is gezet, en in hetzelfde licht. Dan straalt je bedrijf de professionaliteit uit die het verdient (of nog moet verdienen). Als iedereen namelijk op een andere manier op de foto is gezet, lijkt het alsof jullie alsnog niet bij elkaar horen. En dat terwijl jullie een team zijn! Meeks Pictures kan ervoor zorgen dat iedereen op dezelfde manier op de foto wordt gezet, voor een consistent beeld.

Bespreken met Meeks Pictures

Met de fotograaf van Meeks Pictures kun je overleggen waar je nu precies naar op zoek bent. Je hoeft namelijk niet per se die typische corporate foto’s te hebben, recht van voren en in een overhemd of iets dergelijks. Doe eens wat creatiefs! Meeks Pictures heeft daar vast nog wel ideeën voor. Je kunt bijvoorbeeld een serieuze foto hebben, en dan wanneer iemand over je heen hovert dat je iets geks doet. Of een foto met twee verschillende kanten. Of ga voor high fashion foto’s, je kan het zo gek nog niet bedenken. Zolang ze maar consistent zijn over het hele team. Je kunt Meeks Pictures ook altijd opnieuw inhuren bij een nieuwe aanwas aan werknemers voor je startup. Misschien is het dan wel geen startup meer, maar een middelgroot bedrijf!