Een stoel perfect voor het gamen

Mijn vriend is over een maand jarig, het bedenken van een cadeau is weer van start gegaan. Het is voor hem zo lastig, ik beland automatisch op idee├źn zoals een horloge, parfum of een gadget die na een maand achter in de kast ligt. Ik ben het zat om troep te kopen voor hem, om maar een cadeautje te kunnen geven.

 

Meer ruimte in het nieuwe huis

Een paar maanden terug zijn wij verhuisd van een appartement naar een rijtjeshuis. We hebben nu nog een slaapkamer over waarvan we niet echt weten wat we daar mee gaan doen. Midden in de nacht, toen ik niet kon slapen, had ik bedacht dat hij die kamer mooi kon gebruiken voor zijn hobby. Dit is gamen, vooral racespelletjes vindt hij helemaal het einde. Daarbij communiceert hij met vrienden via een headphone. Ik had opeens een goed idee, een heuse gamingstoel voor in zijn nieuwe man gave. Dan had ik beneden niet constant last dat de televisie bezet zou zijn. We hadden zelfs nog een televisie over van de slaapkamer. Aangezien we toch nooit iets deden met die televisie hadden we besloten hem niet op te hangen in het nieuwe huis.

 

Keuzes rondom zijn gamingstoel

Het was een erg leuk idee, de zoektocht bleek wel heel erg lang te duren. Veel stoelen waren meer in de trant van een bureaustoel, ik weet dat hij dat helemaal niet lekker vindt zitten. Uiteindelijk vond ik een bureaustoel die wel erg stoer was en er comfortabel uitzag. Ik besloot de stoel alvast te bestellen en te laten bezorgen bij mijn beste vriendin, zodat mijn vriend niks door zou hebben. De levering was erg snel, we moesten de stoel nog wel zelf in elkaar zetten. Ondertussen had ik mijn vriend al warm gemaakt het met idee dat die lege kamer speciaal voor hem zou zijn. We hadden inmiddels al de televisie daar opgehangen en zijn spelcomputer aangesloten. Hij had maar een eetkamerstoel van beneden gepakt, hij had zelf bedacht om een bank aan de schaffen voor tijdens het gamen. Daar schrok ik wel even van, had ik wel het goede idee over de gamingstoel?

 

 

Toch maar eerder verteld

Na een aantal dagen op de eetkamerstoel te hadden gegamed vroeg hij zelf of er nog geld was voor de aanschaf voor een bank. Hij was al druk op zoek naar de juiste bank. Ik was bang dat hij buiten mijn weten om al een bank zou bestellen dus ik besloot zijn cadeau eerder te geven dan zijn verjaardag. Hij was erg blij met zijn gamingstoel en vond dit nog een veel beter idee dan een bank, dit is veel beter voor zijn rug.