Een goede start van elke reis begint met opsrey uitrusting

Ga je binnenkort op zakenreis? Of je nou binnen Europa blijft of een verre reis gaat maken, het is altijd fijn om de juiste bagage bij je te hebben. Er is immers niks vervelender dan met zware bagage te slepen die pijn doet aan je handen of je rug. Lees verder en ontdek de 3 redenen waarom je moet kiezen voor een Osprey backpack.

  1. Elke rugzak is gemaakt van de beste kwaliteit

Hoewel er erg veel verschillende modellen op de markt zijn, hebben alle Osprey rugzakken iets gemeen: de kwaliteit. Zo is elke rugzak een toplader. Dit betekent dat je je rugzak inpakt vanaf de bovenkant. Dit is wel zo makkelijk en geeft een goed overzicht van alles wat je in de tas stopt. Zo hoef je niet lang te zoeken en te graaien. Voor je kleinere spullen die je soms snel nodig hebt, zoals je paspoort, zit er een voorvak van elastische stof aan de voorkant. Sleutels en kleingeld stop je eenvoudig in de ritssluitingen die je vindt op de heupbanden.

  1. Voor ieder persoon een andere tas

Of je nou klein bent of heel groot, een man of een vrouw bent, voor iedereen is er een geschikte Osprey backpack. Voor iedere lengte is er een bepaald type rugzak gemaakt die perfect aansluit bij je lichaam. Dit is cruciaal omdat een rugzak heel zwaar kan zijn als het niet goed aangesloten zit. Als je een Osprey rugzak aanschaft, kan je kiezen of je wel of geen rugpaneel wil. Een rugpaneel zorgt voor extra ondersteuning en is ook doorlatend. Zo zal je minder hard zweten op je rug tijdens het dragen van de tas. Dat is erg prettig als je op zakenreis moet naar een warm land. Ben je van plan om al je bagage in de rugzak te stoppen? Kies dan voor een model met een harnas. Zo wordt het gewicht van de tas naar je heupen verdeeld. Dit zorg voor een minder zware inspanning.

  1. Je hebt je handen vrij

Reis je normaal met een koffer en is het de eerste keer dat je op zakenreis gaat met een rugzak? Een rugzak heeft veel voordelen. Vooral als je de bestemming niet kent is een rugzak erg fijn. De rugzak draag je, zodra je uit het vliegtuig, de auto of de trein komt, op je rug. Je handen heb je dus volledig vrij. Dit is handig als je moet zoeken naar bijvoorbeeld je hotelkamer of het kantoor. Je hebt alle vrijheid om met je telefoon of met een papieren kaart de weg te zoeken.